Servicii profesionale

Servicii profesionale

Utilajele performante si personalul cu experienta sunt garantia calitatii serviciilor de tractari auto si asistenta rutiera.
Program NON STOP

Program NON STOP

Eficienta disponibila non-stop, 24/24. Tractari auto si asistenta rutiera in Constanta indifierent de ora, vreme sau trafic.
Interventie rapida

Interventie rapida

O platforma mereu langa tine! Flota auto este raspandita pe intreg municipiu. Asiguram interventie in maxim 30 minute.
Locatii multiple

Locatii multiple

Acoperim intreaga raza a municipiului Constanta. Tractari auto si asistenta rutiera in judetul Constanta, dar si in tara.
Tonaj mare

Tonaj mare

Dispunem de autospeciale de tractari auto si service mobil pentru vehicule de tonaj mare: dube, camioane si tir-uri.

De ce noi?


Non stop asiguram
cel mai mic timp
de interventie!
Maxim 30 minute
oriunde in Constanta.


De-a lungul timpului am dovedit ca serviciile de tractari auto prestate de echipa noastra dau dovada de profesionalism, dedicare si implicare. Cu un program 24/24 dispunem de utilaje pentru orice tip de problema. Fie ca masina ta are garda la sol joasa sau intampina orice fel de problema tehnica echipa Tractări.ro este pregatita sa-ti sara in ajutor oferindu-ti servicii calitative de tractari auto in Constanta la cele mai reduse preturi de pe piata autohtona. Ce ne diferentiaza de concurenta? In primul rand afacerea noastra ruleaza pe baza de respect, corectitudine si seriozitate, pentru noi clientul fiind mai presus de toate. De aceea cu un program de tractari auto NON STOP ,indiferent de zi sau vreme, iti suntem alaturi cu tarife minime si cu cel mai mic timp de interventie. Locatiile multiple din care putem sari in ajutor , cum ar fi cartierele cartierul Mamaia, Medeea, Palas, Parcul Tabacarie, Portul Constanta, Sanatoriu, Sere, Stadion, Tomis, Universitate, Constanta Sud, Compozitori dar si intreg judetul Constanta. Oricare ar fi problema ta, noi iti garantam solutia. Datorita experientei de care avem parte, atat serviciile noastre ,cat si numarul mare al autospecialelor ne recomanda drept solutia problemelor tale din trafic. Garantam calitatea celor mai bune si mai ieftine servicii cu preturi incepand de la 90 de lei. Nu conteaza ce masina ai, ce problema ai, in ce locatie esti sau ce vreme e afara. Tractari auto Constanta face fata celor mai intense provocari! Suna acum si convinge-te!

La Tractări.ro ai tarife minime pentru tractari auto in Constanta in cartierele Mamaia, Medeea, Palas, Parcul Tabacarie, Portul Constanta, Sanatoriu, Sere, Stadion, Tomis, Universitate, Constanta Sud, Compozitori. De asemenea va asteptam in reteaua de service-uri auto proprii si partenere din municipiul Constanta.