NON STOP

NON STOP

Transport utilaje non stop in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi indiferent de ora, zi sau anotimp.
Asigurare CMR

Asigurare CMR

Asiguram utilajele transportate in limita a 25.000euro. Poti conta pe profesionalismul Tractări.ro !
Interventii rapide

Interventii rapide

Peste 90% din interventiile noastre se incadreaza intr-un timp de maxim 30 miunte.
Acoperire completa

Acoperire completa

Platforme specializate sunt prezente atat in sectoarele 1,2,3,4,5,6 cat si in Ilfov.
Gabarit mare

Gabarit mare

Dispunem de echipament profesional dedicat transportului utilajelor de mare gabarit.

Transport utilaje Bucuresti


Asiguram transport utilaje pana la 7 tone.


Oferim transport bobcat, motostivuitor, mini-excavator, nacela, pompa beton, tractor sau oricare alt utilaj cu gabaritul de maxim 7 tone in Bucuresti: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6, Ilfov, Voluntari, Chiajna si imprejurimi, dar si pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, autostrada A2 Bucuresti - Constanta, autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti cu interventie rapida, maxim 30 de minute in Capitala.

Garantam cele mai mici preturi incepand de la 100lei/tona in Bucuresti, iar extern tarife incepand de la 2lei/km(TVA inclus). Deasemenea toate transporturile firmei noastre sunt asigurate in limita a 25.000euro, astfel poti fi sigur de profesionalismul si experienta Tractări.ro.

Transport bobcat

Tractări.ro acopera toata zona Capitalei si judetului Ilfov prin punctele de lucru aflate in sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul 5, sectorul 6, Otopeni, Voluntari, Chitila. Transport bobcat-uri in conditii de maxima siguranta la cele mai mici tarife de pe piata.

Transport mini-excavator

Oferim non-stop transport mini-excavatoare in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi cu preturi incepand de la 100lei/tona, indiferent de ora sau anotimp. Flota variata de auto-platforme raspandita pe intreaga regiune asigura un timp de interventie de maxim 30 minute.